ETKİNLİKLERHABERLER & ETKİNLİKLER

RareBoost Seminerleri – Prof. Dr. Munis Dündar

Prof. Dr. Munis Dündar 28 Haziran 2024 tarihinde İBG’de ” Applications of Biotechnology in Medicine” başlıklı bir seminer verecektir.

Prof. Dündar, birçok sendromu tanımlamış ve Erciyes Üniversitesi Tıbbi Genetik Bölümü’nü kurmuş, öncü bir tıbbi genetikçidir.

Prof. Dr. Munis Dündar’ın seminerine katılımınızı bekliyoruz.

Prof. Dr. Munis Dündar Hakkında

Dr. Dündar, tıp eğitimini 1985 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 1994 yılında Glasgow Üniversitesi’nden moleküler genetik alanında doktora derecesiyle mezun oldu. Uzmanlık ihtisasını 1996 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı’nda tamamladı. 1995 yılında Yardımcı Doçent, 1997 yılında Doçent ve 2003 yılında Profesör oldu.

Dr. Dündar, 279 uluslararası yayın, 40 ulusal yayın ve 201 sunumla seçkin bir bilimsel kariyere sahiptir. 6 kitap ve 17 kitap bölümü yazmıştır.

Dr. Dündar, 2011 yılından bu yana dünya çapında 60 ülkede faaliyet gösteren Avrupa Biyoteknoloji Tematik Ağı Derneği’nin (EBTNA) Başkanlığını yürütmektedir. Dr. Dündar, 50’den fazla kongre ve sempozyumun düzenleme kurulu başkanlığını ve üyeliğini yapmıştır ve EBTNA kapsamında Avrupa Biyoteknoloji kongreleri, sempozyumları ve uluslararası eğitim programlarını da yürütmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir