RareBoost Seminerleri – Doç. Dr. Nihat Buğra Ağaoğlu

Dr. Nihat Buğra Ağaoğlu, 20 Eylül 2024 günü İBG’de “A rare approach to a common entity: Genetic predispostion in cancer” başlıklı bir seminer verecektir.

Dr. Ağaoğlu’nun seminerine katılımınızı bekliyoruz.

Dr. Nihat Buğra Ağaoğlu hakkında

Nihat Buğra Ağaoğlu, Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nden mezuniyeti sonrası, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Tıbbi Genetik doktorasını tamamlamıştır. Kanser genetiği ve moleküler tanı konularında uzmanlaşan Ağaoğlu, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladığı çalışmalarını Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Dana Farber Kanser Enstitüsü’nde araştırma görevlisi olarak sürdürmüştür. Klinik araştırmalar ve bireyselleştirilmiş kanser terapisi alanındaki çalışmalarına, Frankfurter Institut für Klinische Krebsforschung’de kıdemli medikal danışman ve tıbbi genetik uzmanı olarak devam etmektedir.