Işıl Berat Barlan Akademisi Doğuştan Bağışıklık Kusurları Uluslararası Ustalık Okulu

Işıl Berat Barlan Akademisi himayesinde, doğuştan gelen bağışıklık kusurlarına bağlı primer immün yetmezliklerde İnterdisipliner Tanısal Yaklaşım üzerine odaklanan bir ustalık okulu düzenlenmiştir. Eğitim, 25-27 Ekim 2024 tarihlerinde İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi‘nde gerçekleşecektir.

Bu uluslararası ustalık okulu, aşağıdaki alanlardaki katılımcılar için etkileşimli eğitim fırsatları sunmayı amaçlamaktadır:

• Genetik ve İmmünoloji alanında Yüksek Lisans/Doktora öğrencileri
  • İmmünoloji ve Alerji Uzmanları
  • İmmünoloji ve Alerji Yandal Asistanları
  • Doktora Sonrası Araştırmacılar
  • İlgili alanlarda akademisyenler

Eğitimin birincil amacı, primer immün yetmezlikler alanında hızla gelişen bilgileri güncellemek, katılımcılar ve uzmanlar arasında yüz yüze iletişim ve ağ kurma fırsatlarını artırmak ve işbirliklerini güçlendirmek ve geliştirmektir.

Bu ustalık okulu, immünoloji ve ilgili disiplinlerde önde gelen uzmanlardan hem bu konuyu öğrenmek ve hem de onlarla ağ kurmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Bu değerli eğitim deneyimi için sizi İzmir’de ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 25-27 Ekim 2024

Yer: İzmir Biyomedikal ve Genom Merkezi, İzmir, Türkiye

Kayıt: kongre@monterra.com.tr adresine e-posta göndererek bilgi alabilir ve kayıt olabilirsiniz.

Program: